Alueverkosto 9.3.2017

Alueverkosto 9.3.2017

Kaikille avoin alueverkosto kokoontui torstaina 9.3.22017 klo 17.00 Koilliskeskuksessa. Kokouksen aiheina olivat Liikuva Tampere -hanke ja aluerahan jakaminen.

  • Liikkuva Tampere -hanke, jota esitteli projektipäällikkö Johanna Riippi. Sovittiin, että lähdetään jatkossa pohtimaan erikseen koillisen alueen liikumisen edistämisen ideoita ja ehdotuksia. Aluekoordinaattori kokoaa halukkaita ryhmään asian ympärille.
  • Kokouksessa esiteltiin myös koillisen alueen aluerahahakemukset ja digitaalisen äänestyksen tulokset. Digitaaliseen äänestykseen oli osallistunut 306 henkeä. Äänestyksessä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin 6 kpl Koilliskeskus t-paitoja.
  • Aluerahahakemuksia oli tullut kaikkiaan 13 kpl ja niiden yhteissumma oli 10 400 €.  Kaikki hakemukset täyttivät hakukriteerit ja alueverkostossa käytiin vilkas keskustelu jaettavista summista. Koska hakemusten yhteissumma on suurempi kuin jaossa ollut alueraha 5000 €, alueverkoston esittämät summat ovat pienempiä kuin haetut.  Alueverkoston esitys aluerahan jaosta on linkkinä alla.  Esitys lähetetään edelleen hyvinvoinnin palvelualueen johtajalle päätettäväksi.